Vilka är vi? | Hälsovägledning

Hälsovägledning

Annons

Vilka är vi?

Hejsan!

Jag

Vem är jag: Elin Lindqvist heter jag och fyller 22 år den 22 april. Är ett glatt och positivt energiknippe med många bollar i luften. 

Jag bor just nu i en lägenhet i Hudiksvall tillsammans med min sambo. Resten av familjen har jag i en liten by utanför staden.

Mina intressen: Mina fritidsintressen är många, men det cirkulerar mest kring träning, fotboll, bakning, matlagning, inredning och att umgås med familj och vänner. På gymnasiet gick jag samhällsprogrammet med inriktning på idrott. Så det var där jag började förstå vad jag verkligen ville hålla på med i framtiden.  

Något om mig själv: Själv så lider jag av en hel del överkänsligheter som har uppkommit på senare år. Man kan säga att det blivit sviter av en stressig vardag men som jag nu har lärt mig att hantera. Idag har det gjort mig mer medveten om riskerna och jag har även utvecklat mig till en mer kreativ person när det kommer till bakning och matlagning. Har nu fått lärt mig att utesluta mjölkprotein, en del gluten, socker och en mängd kolhydrater. Till en början var det svårt att hitta något som var gott både för ögat och att äta, då min tidigare kost i större drag bestod av mjölkprodukter och pasta. Men idag har jag samlat på mig så mycket erfarenheter och känner att min kropp och min hälsa mår mycket, mycket bättre. 

~

IMG_7354

Vem är jag: Jag är en glad, lugn och lite halvflummig tjej som heter Evelina Jonsson, är 23 år och bor i en liten etta i centrala Hudiksvall. Kommer ursprungligen från Delsbo som ligger 3 mil utanför Hudiksvall där min familj fortfarande bor. 

Mina intressen: Jag tycker om aktiviteter med fart och fläkt. T.ex. att åka snowboard/skidor, skoter, vattenskidor, gocart och båt, för att nämna några. Jag spenderar väldigt mycket tid med mina vänner och drar gärna iväg på spontana roadtrips. Jag älskar solen och att resa och försöker, trots den lite knapra studentkassan, att komma iväg åtminstone en gång per år. 

Något om mig själv: För några år sedan sökte jag som utmanare till Gladiatorerna men lyckades tyvärr inte komma med. Trots att jag blev väldigt besviken så kan jag nu tänka att det var tur att jag inte kom med då jag antagligen hade flugit som en vante inne på arenan då jag absolut inte hade rätt fysik. Jag har alltid varit ganska sportig av mig men började för två år sedan att ta träningen på större allvar för att bygga upp en starkare kropp. Jag har som mål att vara med och ta mig igenom banan på Toughest Race hösten 2015. Om ni kommer se mig som utmanare i Gladiatorerna i framtiden återstår att se! 😉

~

DSC_0031

Vem är jag: Lillemor Johansson, 26 år, en småbarnsmamma som trivs med sin familj och nyköpta hus utanför Skellefteå.

Mina intressen: Jag gillar att röra på mig, tänkvärda texter, somna tidigt och vakna tidigt, sjunga både högt och starkt, vara kreativ, värna om min hälsa/naturens hälsa och naturligtvis äta(laga) mat och sist men inte minst att socialisera med människor i min omgivning. 

Något om mig själv: För tre år sedan korreograferade jag en dans till gruppen Movement på Trästocksfestivalen där jag själv dansade en kort period. Mellan alla bäckar små så drömmer jag om sång och låtskrivning. I övrigt så är jag ganska enkel även fast jag hela mitt liv gett mig på det som kan tyckas svårt. Jag gör lite som jag känner för i livet och fyller det med kärlek och glädje längs vägen, med en bestämd och allvarlig ton närhelst det behövs 🙂

~

Vem är jag: Jag heter Elina Aasa, är 20 år och kommer från Kalix. Jag är numera bosatt i Sandviken tillsammans med min sambo. Som person är jag glad, lugn och trygg.

Mina intressen: Det finns många intressen men dem främsta är träning, inredning och att umgås med familj och vänner. 

Något om mig själv: Jag har alltid brunnit för träning. Tidigare spelade jag handboll men idag slår mitt hjärta för gruppträning. Jag började min resa som instruktör just fyllda 15 år genom att gå en licensierad bodypump-utbildning och är även idag spinninginstruktör. Idag kan jag blicka tillbaka på min resa och känna mig otroligt stolt och glad. Att bli instruktör var ett av dem bästa besluten jag tagit, idag är anläggningen mitt andra hem och det är här jag får energi från fantastiska människor. 

~

DSC_6725

Vem är jag: Jag heter Marielle Holmqvist, är 24år och bor vid kusten två mil söder om Skellefteå tillsammans med min sambo och hund (blandras av golden- och flatcoated retriver). Jag lever med huvudet bland molnen och fötterna stadigt på marken. Älskar att vara ute i naturen, bland djur och natur där själen mår som bäst.

Mina intressen: Hälsa och träning är mina största intressen. Jag gillar även att spendera tid med familj och vänner, eller att bara ta det lugnt och läsa en spännande bok.

Något om mig själv: Jag låter inte rädsla hindra mig från att göra saker. Det senaste halvåret har jag utbildat mig till gruppträningsintruktör, trots att jag är extremt osäker på att stå framför en grupp, av olika skäl. Men nu har jag kört box-pass sedan januari i år, och älskar det verkligen! Min dröm är att kunna stå och föreläsa inför en mängd människor, en vacker dag 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats