Dags att ställa frågor! | Hälsovägledning

Hälsovägledning

Annons

Dags att ställa frågor!

Hej allihopa! 

Vi kommer som sagt att ha olika temaveckor här på bloggen och kostveckan börjar lida mot sitt slut. Jag hoppas att ni tyckt att läsningen varit intressant och att ni kanske lärt er något nytt eller fått inspiration. Imorgon är det måndag och då kör vi igång med träningsveckan! Vi kommer bl.a. ta upp olika former av träning, återhämtning och motivation.

Precis som förra veckan så har ni möjlighet att ställa frågor rörande temat och ni kan då välja att kommentera helt anonymt i det här inlägget eller maila på adressen elin_lindqvist_93@hotmail.com. Ta chansen och få era frågor/funderingar besvarade! 🙂

Allt gott! 

 

/Evelina

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats