Påskhälsning | Hälsovägledning

Hälsovägledning

Annons

Påskhälsning

GLAD PÅSK till er alla!

Jag tänkte skicka en hälsning genom att dela med mig av en del pyssel som jag har gjort.

På grund av en illvillig snedvridning i ett överrörligt bäcken så har jag mycket tid till övers att ta hand om min hälsa på många andra sätt än träning. Dock skulle jag bli väldigt glad om jag fick dra på mig löpardojjorna några gånger i veckan igen… Som övrigt denna påskhelg tillbringar familjen mesta tiden med övrig familj och vänner i en salig blandning av kalas och middagar. Här ska det även målas om i våran hall. Det blir spännande eftersom hallväggarna är paneler och kräver pensel. Kul ska det bli!

 

Påskpynt till riset ute i form utav urklippt, biologiskt nedbrytbar wettex-trasa och natursnöre.

20150401_120059

 

Förvaringslådor i pappkartong målade jag med hjälp av en kökssvamp och giftfri fingerfärg (jag valde att mixa färgerna för att få den kulört som jag hade tänkt)

20150401_121200

 

20150401_121223

 

Fantasin ger möjligheter! Var modig och prova på nya saker.

//Lillemor

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats