Min vardag | Hälsovägledning

Hälsovägledning

Annons

Min vardag

Hallå på er! Då var det onsdag och dags att ge er en inblick i min vardag…

9 av 10 av mina vardagsmorgnar börjar med en stor, god och långdragen frukost framför nyhetsmorgon. Jag är en sådan människa som kan kliva upp 2 timmar tidigare bara för att hinna ha den där lugna sköna starten som sätter prägeln för hela dagen. Har väldiga perioder när det kommer till frukostar, för någon vecka sen åt jag chiapudding i olika konstellationer men just nu är det olika varianter av gröt som gäller. Genomgående är i alla fall att det är en stadig måltid som jag står mig länge på.

Frukostcollage

Att plugga en universitetsutbildning på 100% helfart, på distans samtidigt som man jobbar kräver en viss disciplin. Jag gillar tanken av att bli färdig med alla uppgifter i god tid men ändå sitter jag där halvtimmen innan deadline och skriver så att fingrarna glöder. Jag lägger upp mina studier som så att jag försöker få så mycket som möjligt gjort under förmiddagen då jag känner mig mest skärpt och sen fortsätter jag efter lunch så länge jag känner att jag får ner något vettigt på pappret.

Jag var med och startade upp Waynes Coffee i Hudiksvall och jobbar fortfarande kvar nu 3,5 år senare. I samband med att jag började plugga så gick jag ner ganska mycket i tid för att fokusera på skolan. Jag jobbar idag någon dag i veckan och varannan helg vilket fungerar bra. Det bästa är att få komma ut och träffa allt folk och jobba med världens bästa kollegor som också är mina vänner! Dessutom är det aldrig fel med lite extra pengar.

Mina vänner betyder jättemycket för mig och det går faktiskt inte en enda dag utan att jag umgås med någon av dom. Förutom alla vardagssysslor som att handla, träna, jobba och tvätta bilarna tillsammans så åker vi på resor, tar små roadtrips eller går ut och tar en öl eller två. Att veta att jag kan ringa flera av dem mitt i natten och de skulle komma utan att tveka en sekund är en väldigt fin känsla och jag uppskattar att få vara en stor del av deras liv lika som dom är en av mitt!

Hur hemmakär jag än är så älskar jag att resa. Ett utav mina favoritresmål hittills är helt klart Brasilien där jag, min familj och några bekanta firade jul 2008. Så fint ställe och så många äventyr! Jag försöker att komma iväg på en resa per år och årets resa går till Samos, Grekland. Om 7 veckor åker jag och en kompis dit för en vecka fylld av sol, bad, dans, öl och det bästa: grekiska maten!

bada

För att jag ska må bra så behöver jag en balans i livet. Jag behöver träna flera gånger i veckan – men jag behöver också äta choklad flera gånger i veckan. Jag måste vara effektiv och känna att jag får saker gjorda – men jag behöver också ligga i soffan och titta på tv-serier. Jag måste umgås med vänner och familj – men jag behöver också vara ensam. Jag måste få skratta (väldigt mycket) – och jag måste gråta (också väldigt mycket) och så vidare och så vidare… ni fattar!

 

Det var en liten inblick i hur jag har det! Tack för mig / Evelina

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats