Elinas vardag | Hälsovägledning

Hälsovägledning

Annons

Elinas vardag

Som jag nämnde tidigare i vårt allra första inlägg här i bloggen är jag rätt nyinflyttad till Sandviken. Jag tillsammans med min sambo har flyttat 80 mil söderut, där han har börjat studera vid Högskolan i Gävle. Detta är en av fördelarna med att plugga på distans, jag kan hänga med trots att jag studerar i Luleå.

IMG_0334
Det verkar inte gå att vända bilden tyvärr. Men här satt jag och pluggade för någon dag sedan, Strålande sol, det kändes som sommarvärme.

Som student innebär det att mycket tid går åt till studier. Jag är en person som tycker om att ha effektivitet, struktur och planering. För mig är det en viktig faktor när jag pluggar på distans. Jag tycker om att ha god tid på mig och arbeta på uppgifter successivt. Ibland lägger jag undan en rapport efter ett tag och kör vidare nästa dag, bara för att hinna bearbeta och fundera vidare.

Utöver studier befinner jag mig ofta i träningslokaler på kvällarna. Som jag skrev i vårt första inlägg här på bloggen brinner jag för all slags gruppträning. Jag slutade med handboll och gick över till gruppträning. Sedan jag var just fyllda 15 har jag varit gruppträningsinstruktör på Träningscompaniet i Kalix och älskar det. Det finns inget roligare. Det ger mig så mycket glädje, lycka och energi. Det är mitt andra hem med massor av fina härliga människor och är en plats jag saknar varje dag sedan man flyttat.

5738_746152272075341_435605041_n

Förutom träning och skola har jag ett stort intresse för inredning. Vi har fått en fantastiskt fin lägenhet här i Sandviken som har varit otroligt rolig att pyssla om och göra hemtrevlig. Jag älskar att kika in på massa inredningssidor på internet och väljer hellre inredningsbutiker mot klädaffärer. Nu senast har vi pysslat om balkongen då solen har varit här och vi har haft fantastisk värme senaste dagarna.

IMG_0165FullSizeRender (1)

I övrigt tycker jag om att ta promenader, göra utflykter, strosa runt i affärer och framförallt att få umgås med min fantastiska sambo, vänner och familj. All kärlek till er!

IMG_0098IMG_0321

 

 

(Egna bilder)

Elina

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats