Min vardag - Marielle | Hälsovägledning

Hälsovägledning

Annons

Min vardag – Marielle

Hej påer!

Jag har gått och klurat hela veckan på vad jag ska berätta om min vardag.

Jag tänkte börja med anledningen till varför jag orkar kliva upp varje morgon. Och det är för att jag har ett mål med mitt liv, och det målet är att göra världen till en bättre plats. Det låter kanske pretentiöst, men det behöver det inte vara. Att göra världen till en bättre plats kan vara alltifrån att resa till kris-länder och hjälpa till med sjukvård, till att le mot en främling (något som är extremt svårt för en introvert som jag som helst bara vill sitta hemma och läsa en bok… 😉 ). Ett ganska stort spann med andra ord. Jag skulle knappt ha ork att leva, än mindre prestera och göra mitt bästa, om jag inte hade det här målet.

Förra helgen möblerade vi om hemma hos oss. Jag har tidigare haft mitt skrivbord intryckt i ett hörn i sovrummet, nu står det istället i …. Köket! Har man en liten lägenhet så får man tänka lite kreativt och utanför lådan för att få det att funka. Denna lösning tycker jag blev nästintill perfekt. Jag har nu även ett litet space i sovrummet för att måla m.m. Mitt hem ska först och främst vara praktiskt, jag är rent allmänt en mycket stökig person (när jag är hemma), så superstädat och perfekt lär mitt hem aldrig vara. Men jag gillar när det är så! Även hemma hos andra. Så vi lär nog aldrig platsa i nån inredningstidning tror jag ^^,

DSC_0395  DSC_0392

Vad gör jag då när jag inte sitter vid skrivbordet och studerar eller hänger i sovrummet? Som tur är ”måste” jag ut och gå med hunden några gånger per dag. Vilket är jättebra då jag gillar att promenera, men har lite tendenser till att vara lat…

DSC_0361

…efter 57 försök –>  DSC_0368

DSC_0385  DSC_0356

Jag tränar då och då. Det kan skilja mellan 2-7 pass i veckan, lite blandat mellan gruppass, löpning och innebandy. Mitt favoritpass just nu är cirkelgymX (x:et står för extra jävligt 😉 ) dels för att det är så jobbigt/kul men också för att ledaren är så himla bra! Och det är nånting jag vill vara när jag håller mina egna pass i box. Jag är nu inne på min första säsong och har redan utvecklas en hel del, men långt ifrån tillräckligt! Varför jag valde just box är för att jag gillar när det är tufft och man får “kötta”, och just det att man får använda slag och sparkar gör att man får ur sig lite extra frustration! Och det är ett väldigt roligt pass att leda också, så jag är jättenöjd med det valet 😀

Alla bilder i detta inlägg är mina egna, tagna med systemkamera. Jag har noll kunskaper i att fotografera, men tycker ändå att det är grymt roligt! Kommer definitivt att satsa mer på kurser och fler objektiv i framtiden. Men just nu nöjer jag mig med att vara amatör 🙂  

För att slippa bli alltför långrandig, så avslutar jag med den här bilden. Det är en banderoll som hänger ovanför dörren till vårat sovrum. Man ser den också direkt när man kommer in genom ytterdörren.

IMG_20150424_092545[1]

Och med de orden säger jag hejdå och trevlig helg!

/Marielle

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats