Existentiellt | Hälsovägledning

Hälsovägledning

Annons

Existentiellt

Något existentiellt känns inombords, en känsla eller upplevelse som kroppen fylls av. För mig är det att titta på något vackert i naturen och samtidigt höra ljudet av vågor som skvalpar. Det är inte alltid så lätt att beskriva, men jag brukar ofta blunda eller uttrycka något förnöjsamt då jag är uppfylld av det existentiella. De här tillfällena är mycket betydelsefulla så jag brukar ofta imitera hur jag upplever en sådan gång, även i vardagen inför andra situationer.

Existentiell hälsa är för mig att sjunga glada sånger och att få betydande tillfällen i livet att vara tacksam över. Den främsta betydande faktorn för att jag ska känna av den här pusselbiten i hälsan är kärleken till det som är mer än vad jag kan se. Övertygelsen över att det är något som bär mig när inget annat fungerar.

Det har alltid varit viktigt för mig att återkoppla till mig själv då jag stressar över saker. Då reflekterar jag alltid över vad livet betyder och hur jag mår. När jag har lärt mig att vara vän med mig själv, så får jag ofta kloka svar. Det är trots ingen annan person som kommer att tala om för mig vad jag ska göra eller vad jag mår bäst av.

Sist men inte minst så vill jag hålla fast vid betydelsen av att njuta av enkla och vackra ting, vara tacksam, fånga möjligheter eller bara landa i en solstol någonstans. Dröm och fantisera bort i tankarna.

Fånga livet och börja samla goda tankar!

 

/Lillemor

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats